За нас

qpbg-logo

Фенклуб

Куинс Парк България е неформален фенклуб на шотландския ФК „Куинс Парк“ (Глазгоу). Той е създаден през 2011 година в София. Тогава е регистриран и официалният ни сайт queenspark-bg.com, чрез който се цели популяризирането на най-стария шотландски клуб в България.

Всеки привърженик или симпатизант може да стане член на фенклуба като изпрати заявка със своето име и местоживеене, на имейл: info[at]queenspark-bg[dot]com. Членовете на клуба получават правото да публикуват свои анализи и мнения за „Куинс Парк“ на нашия сайт, както и възможност за обща поръчка от официалния онлайн магазин на отбора, при предварително заявено желание.

Към 2017 г. все още няма юридически регистриран фенклуб на „Куинс Парк“ в България, но се надяваме в близко време това да бъде нашата следваща стъпка напред.

C’mon the Spiders!

Отказ от отговорност и авторски права

Публикуваните мнения и информация не представляват и не са обвързани изрично с официални становища или позиции на ФК „Куинс Парк“ (QPFC), или на Асоциацията на привържениците на „Куинс Парк“ (QPSA). Всеки автор носи отговорност за изказаните мнения в коментарната секция на сайта.

Сайтът не извършва търговска или друг тип икономическа дейност. Не публикува реклами, както и рекламни съобщения и материали за продукти на трети страни.

Оригиналното съдържание е лицензирано под Криейтив Комънс Лиценз (CC-BY-SA).

Използваните в материалите емблеми, лога, снимки и друг тип информация, които не са част от оригиналното съдържание на сайта, са притежание на съответните им собственици.

Контакти

За контакти, въпроси, докладване на грешки можете да се свържете с нас на имейл: info[at]queenspark-bg[dot]com

Лиценз

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 2.5 Bulgaria License.
(cc) 2011-2018, Българският фенсайт за ФК „Куинс Парк“
Queen’s Park FC:Bulgarian Fansite.