Дамски отбори

Наред с мъжките и юношеските отбори „Куинс Парк“ развива и женски футбол. Женският отбор на клуба се състезава в Шотландската женска футболна лига. През сезон 2011-12 година отборът участва в Първа дивизия, която е второто ниво в шотландския женски футбол. Освен в Лигата тимът на „Куинс Парк“ се включва и в турнира за Купата на Лигата. При момичетата и девойките „Куинс Парк“ поддържа редовни курсове по програмата за развитие на футбола в местните общности. Треньорите от школата на клуба участват и при подготовката на момичетата.

През 2013 година женският състав на „паяците“ успява да стане шампион на Първа дивизия и да влезе във Висшата лига –  най-високото ниво на женския футбол в Шотландия. През сезона отборът прави серия от 14 мача без загуба и в оспорвана надпревара за първото място изпреварва съставите на „Селтик Резерви“ и „Инвърнес Сити“. По време на първенството „Куинс Парк“ записва и поредица от двуцифрени победи срещу някои от съперниците си в дивизията.

В сезон 2014 година женският отбор на „Куинс Парк“ се състезава в елитната дивизия срещу най-силните клубове. След първата фаза на шампионата заема последното място и играе във втората група, определяща двата изпадащи отбора. Въпреки, че отбелязва победа срещу „Инвърнес Сити“ „Куинс Парк“ не успява да се измъкне от последното място и след един сезон отново отпада във Футболната лига.

Успехи:

Първа дивизия ШЖФЛ: Шампион – 2013 г.

Треньори на женския отбор:
Д. Уилсън, В. Брайсън, К. Роуз, Л. Джаксън

Информация за женския футбол в „Куинс Парк“:
Шотландски женски футбол