Клубни награди за 2014 г.

      Коментарите са изключени за Клубни награди за 2014 г.

През изминалата седмица, кръг преди края на първенството, бяха избрани носителите на клубните награди на “Куинс Парк” и на “Асоциацията на привържениците на Куинс Парк” за сезон 2013-14 година.

Тони Куин и Рос Кейвън. Сн.: queensparkfc.co.uk

Тони Куин и Рос Кейвън. Сн.: queensparkfc.co.uk

За играч на годината на Асоциацията на привържениците беше избран поредният талант, излязъл от школата на клуба и успял да се наложи в първия състав – Блеър Спитал. Той получи 4 от общо 6 награди на церемонията. Играч на годината, избран от Комитета, стана капитанът на „райетата“ Тони Куин, който наскоро преподписа за 14 поредна година с клуба. Дейвид Андерсън пък взе наградата за Играч на годината на Клуба за пътувания, която беше наречена на името на трагично загиналия през миналата година фен Мартин Кели.

Гол на годината пък стана попадението на Блеър Спитал в турнира за Купата на Шотландия срещу „Престън Атлетик“ на „Хемпдън Парк“ през октомври 2013 г.

По-рано Блеър Спитал и Дейвид Андерсън бяха включени и в престижната класация за Отбор на годината в Трета дивизия, определен от Шотландската асоциация на професионалните футболисти. Двамата обаче все още не са подновили договорите си с клуба и не е ясно дали ще останат и през следващия сезон на „Хемпдън“.

Всички категории и победители от наградите:

Играч на годината на Комитета (Трофей „Фред Терис“): Тони Куин

Играч на годината на Асоциацията на привържениците: Блеър Спитал

Играч на годината на “Клуба за пътувания” (Трофей „Мартин Кели“): Дейвид Андерсън

Млад играч на годината: Блеър Спитал

Награда на Клуб „Черно и бяло“: Блеър Спитал

Гол на годината: Блеър Спитал (срещу „Престън Атлетик“)

Инфо: queensparkfc.co.uk