Солидно представяне и заслужени точки при визитата в Ангъс

      Коментарите са изключени за Солидно представяне и заслужени точки при визитата в Ангъс
Джон Картър реши мача с ранен гол. Сн. Queen’s Park Official Fаcebook Page

Джон Картър реши мача с ранен гол. Сн. Queen’s Park Official Fаcebook Page

След четири последователни имача без победа, в които записа загуба и три ремита, „Куинс Парк“ завоюва важни 3 точки при гостуването си на миналогодишния претендент за промоция „Арброут“. Още в 5 минута Джон Картър се измъкна от защитата на домакините и сам срещу вратаря Алан Флеминг промуши топката в мрежата за 0:1. Това беше и първи гол за „паяците“ от три мача насам, след като те не бяха отбелязвали от домакинското равенство с „Монтроуз“ в средата на януари.

Най-опасната ситуация за домакините беше един удар на Робърт Лин, който обаче беше успешно отразен от Уили Мюър. Надеждите на „Арброут“ за нещо повече от мача бяха попарени от червения картон на Джейми Хендри, изгонен за второ наказуемо нарушение срещу Шон Бърнс. „Куинс“ показа изключително стегната игра и концентрация в защита като не позволи на своя съперник да стигне до гол. С тази победа „Куинс“ запазиха доброто си представяне като гост и се доближиха до лидерите в Лига 2. Във вторник им предстои тежко гостуване в Берик в отложен мач.

„Арброут“ – „Куинс Парк“ 0–1
0:1 Картър – 5′

„Куинс Парк“: 1. Мюър, 2. Митчъл, 3. Гибсън, 4. Бери, 5. Макгийвър, 6. Хупър, 7. Браун (78′), 8. Маккърнън, 9. Картър (82′), 10. Галт (71′), 11. Бърнс.
Рез.: 20. О’Бойл, 12. Дуган (82′), 14. Уудс  (71′), 15. Уортън, 16. Брадли, 17. Маклийш (78′), 18. Маквей.

Ст. „Гейфилд Парк“, Арброут, 593 зр.