Неприятна загуба в проливния дъжд срещу „Странрар“

С дъжд и загуба „Куинс Парк“ изпрати 2016 г. Сн. Queen’s Park Official Fаcebook Page

Под непрекъснат дъжд в Глазгоу „Куинс Парк“ изпратиха старата 2016 година с неприятна загуба от „Странрар“, която прекрати серията им от 8 срещи без загуба. Играта и на двата отбора беше накъсана, съпроводена с доста фаулове. Домакините имаха по-добрите положения през първата част, но не можаха да се възползват от тях и да поведат в резултата.

Веднага след почивката грешка на Къминс даде шанс на гостите да отбележат, но Агню удари гредата, вместо да вкара. Все пак липсата на концентрация беше наказана малко след това. В 60 минута Уилям Гибсън прати топката в мрежата на „Куинс“. В оставащите минути домакините не успяха да създадат много остри опасности и не затрудниха особено защитата на „Странрар“, които си тръгнаха с победа от „Хемпдън“ за втори път през този сезон.

„Куинс Парк“ – „Странрар“ 0–1
0:1 Гибсън – 60′

„Куинс Парк“: 1. Мюър, 2. Милън, 3. Гибсън, 4. Маккърнън, 5. Уортън, 6. Къминс, 7. Уудс, 8. Фодърингам 9. Заната, 10. Брейди (74′), 11. Бърнс.
Рез.: 12. Малоун (74′), 14. Картър, 15. Маквей, 16. Маклийш, 17. Браун, 18. Мортимър, 19. Макфърсън.

Ст. „Хемпдън Парк“, Глазгоу, 556 зр.

1 thought on “Неприятна загуба в проливния дъжд срещу „Странрар“

  1. qpbg

    Мачовете със Странрар винаги са ми били едни от най-скучните, освен това с тях нямаме никакъв късмет. Дори се радвах като спечелиха промоция, че няма да сме в една група. Абе, дъждът олицетворява всичко 🙂

Comments are closed.