Пол Уудс напусна

      Коментарите са изключени за Пол Уудс напусна

Един от двигателите в полузащитата на „Куинс Парк“ в последните сезони Пол Уудс напусна клуба по взаимно съгласие. Нещата обаче не са толкова еднозначни. На мача срещу „Брихин“ в края на февруари Уудс влиза в пререкание с мениджъра Гъс Макфърсън, след като е заменен от Дейвид Галт. Той напуска стадиона и се прибира у дома. Впоследствие Макфъсън го вади от състава, макар Уудс да се извинява публично за поведението си. В крайна сметка, след като не е върнат в състава, той решава да напусне клуба.

На 7 март това е обявено официално от „Куинс Парк“, а той веднага е привлечен в борещия се за промоция в Лига 2 тим на „Ийст Килбрайд“. Така Уудс стана вторият играч през този сезон, който напуска след неразбирателство с мениджъра. Преди това Дарън Милър за втори път се раздели с „райетата“ и премина в „Клайд“ под наем.

Този сезон не е един от най-успешните за Уудс с „черно-бялата“ фланела. Той има 25 участия и 3 гола, 1 от които за първенство. В кариерата си за „Куинс Парк“ обаче записва общо 122 мача и 26 гола.