Лига 1: декември 2017

      Коментарите са изключени за Лига 1: декември 2017

В началото на декември най-накрая беше постигната и първата домакинска победа за сезона с 2:1 срещу „Ийст Файф“, който се оказа най-удобния противник за „Куинс“ до момента. И този успех обаче не дойде лесно. Момчетата на Макфърсън трябваше да обръщат мача, след като гостите поведоха с гол на бившия „паяк“ Крис Дуган. След него Люк Донъли изравни, а в началото на втората част отбеляза и победното второ попадение.

Още в следващия кръг при гостуването на лидера „Еър“ се видя подобрението в играта на „Куинс Парк“. Те водеха с 2:1, но позволиха в последните 10 минути на мача домакините да ги обърнат и да победят с 3:2. Последваха домакинско равенство с „Еърдри“ и гол на Адам Къминс, а и категорична победа с 3:0 като гост на също изпадналия в криза „Форфар“. Голмайстори в този хубав мач бяха отново Къминс, Роби Лийч и влезлият на смяна Доминик Дохърти.

Годината завърши с домакинско равенство със „Албиън Роувърс“ 2:2, като „Куинс“ изпуснаха сигурна победа, водейки с 2:0 до 88 мин., накрая обаче гостите с 2 бързи гола откраднаха точката, а изравнителното попадение вкара Жоао Виктория, които преди време беше въведен в професионалната лига тъкмо от „Куинс Парк“.